0

Н овият треньор на ЦСКА Саша Илич говори пред клубната медия след първата тренировка от предсезонната подготовка на тима. Той разкри първите си впечатления от отбора и говори за начина, по който иска червените да изглеждат под негово ръководство.

„Първите ми впечатления са изключително позитивни. ЦСКА е голям отбор и разполага с фантастична база в Панчарево. Футболистите направиха отлична тренировка днес. Надявам се всичко да е както трябва.

Знам, че ЦСКА е най-добрият отбор в България. Играл съм в един голям клуб в Сърбия – Партизан, който е най-добрият отбор в Сърбия, подобно на ЦСКА в България. Знам, че очакванията тук са много големи. Всички ние очакваме да съумеем да постигнем велики неща.

За начало мога да обещая, че ще бъдем посветени на всичко, което правим, с желание за съвместна работа с футболистите, за да постигнем успехи за ЦСКА.

Самият аз бях офанзивен футболист и моята треньорска философия е такава. За да се бориш за трофей, трябва да играеш офанзивно, няма да се откажа от това. Много е рано да говоря за стила ми като треньор, но определено ми се иска да играем офанзивно“, заяви Илич.