0

С ептември победи Локомотив София с 3:2 в последна и за двата тима контрола, играна на стадиона в столичния квартал „Надежда“. Любопитен факт е, че цели четири от попаденията в срещата бяха реализирани от нови попълнения.

Септември поведе в четвъртата минута, когато Мартин Стоянов получи дълго подаване на контраатака и с плътен удар намери мрежата на „железничарите“. В 36-ата минута бившият футболист на Левски Димитър Костадинов удвои преднината на гостите с хубав далечен удар. В 42-ата минута „железничарите“ намалиха изоставането си. След центриране от ъглов удар най-съобразителен в наказателното поле се оказа новото попълнение Алан Диас и с глава вкара за 1:2.

Второто полувреме също започна добре за Септември, като в 56-ата минута Марио Илиевски реализира трето попадение за „вишневите“. Локомотив върна още едно попадение още с подновяването на играта, когато Димитър Шейтанов сгреши и друго ново попълнение Карлос Франса реализира на празна врата. Локо София започва сезона с домакинство срещу Черно море, докато Септември ще приеме Лудогорец на стадион „Васил Левски“.