0

Р умънският шампион ЧФР Клуж, който се бори с Фарул Констанца за титлата и този сезон, дебне около Брадли де Нойер, пише в днешния си брой вестник „Мач Телеграф“.

Както е известно, нидерландецът изпадна в трудна ситуация в ЦСКА, като не е играл от Вечното дерби с Левски, когато направи смешна дузпа, и на 90% е сигурно, че той ще бъде продаден през лятото. Твърди се, че Де Нойер дори е бил задраскан от най-високо ниво и макар и да бе в групата при домакинството на Ботев Вр, на него няма да се разчита в дългосрочен план и той ще бъде продаден.

Де Нойер е добре познат в Румъния, тъй като близо 5 години носи екипа на Вииторул Констанца, който след това се обедини с Фарул Констанца. Именно от този тим той бе купен от ЦСКА срещу 200 000 евро. Договорът му е за още една година, така че със сигурност „червените“ ще приберат пари за футболиста. Любопитно е, че във Фарул Констанца Де Нойер бе заменен от добре познатия у нас Давид Кики, който игра за Монтана и Арда. Той също бе спряган за „червените“, но отиде в Румъния.

Колкото до ЧФР Клуж, там ляв бек е легендата Камора. Португалецът, който играе за румънския национален тим обаче е на 36 години. Дали този трансфер ще се осъществи, предстои да видим.