0

И зпълнителният директор на ЦСКА – Стоян Орманджиев, говори обширно за процесите в „червения“ клуб в предаването “Домът на футбола“ по DIEMA SPORT. 

Орманджиев говори за процесите и структурата, които е заварил в 31-кратния шампион, целите на клуба през сезона, инициативите, в които „червените“ участват и други. Ръководителят сподели и какво не му е харесало в представянето на ЦСКА в четвъртфинала за купата на България срещу Черно море, където столичният гранд загуби с 1:2 и отпадна.

„Всъщност, вече месец и малко съм в ЦСКА. Вече няколко пъти казах, че познавах хора от клуба, когато дойдох. Беше ми изключително лесно да вляза. Наясно бях с голяма част от структурата. Всички ми правят много добро впечатление. Всички сме там, за да бъде добре ЦСКА. Всеки си върши добре работата. Единственото ми съжаление е, че днес, след вчерашния резултат няма как да съм особено усмихнат“.

„Като цяло досега нашият път за Купата не беше много гладък. Със Септември не беше гладко, с Гигант също. Вчера се затвърди впечатлението, че нашите представяния не са убедителни. Поведението на терена в първите 60-70 минути не отговаряше на името ЦСКА. Ние приключихме малко по-раничко в турнира. Имаме по-важна цел за гонене, но отборът имаше потенциал да се представи по-добре. Искам да поздравя Черно море и им желая да вдигнат Купата. Не се затвориха, макар че не знам колко приятен мач стана за гледане. Желая им успех. Оттук нататък ние се съсредоточаваме за първенство, което е единственият позитив“.

Какво още каза Стоян Орманджиев, чуйте във видеото