0

О фициалният фен магазин на ЦСКА отвори врати на днешния 17 октомври на стадион "Българска армия". В него ще се продава официалната екипировка на отбора, също така и много други фенски артикули и облекла. 

На откриването присъства изпълнителният директор на клуба Филип Филипов, който подчерта, че това е временен магазин, създаден за улеснение на феновете преди построяването на нов стадион.

"Магазинът е готов от една година, но имахме доста трудности с отварянето заради изваждането на различни разрешителни, което ни забави. Целта на този магазин е да улеснява феновете, но искам да подчертая, че той е временен и ще бъде построен нов след изграждането на новия стадион".

"По отношение на стадиона всичко върви по план. В скоро време ще се представи идейният проект, стъпка по стъпка вървят нещата", каза Филип Филипов.

Той изрази задоволство за показаното от отбора в последните два мача.

"Последните два мача отборът показа настроение, агресия, непримиримост, характер, желание за победа - все важни неща за ЦСКА. Не на последно място играем добър футбол", каза още Филипов.