0

Т реньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов заяви, че очаква реакция от отбора, а най-важното е тимът да се поздрави с трите точки при съботното  гостуване във Враца срещу Ботев в 12-тия кръг на футболната Първа лига. 

„Червените“ нямат победа в последните 3 мача под негово ръководство, в които загубиха 7 точки с 2 хикса (Черно море и Берое) и 1 загуба (от ЦСКА-София).

На въпрос дали резултатът във Враца ще реши дали той остава на поста, 28-годишният спец каза: „Аз съм сложен за старши треньор на отбора, за момента имам подкрепа от ръководството. Когато имат нужда от мен, съм тук да помогна. Давам всичко от себе си да променя облика на отбора и да тръгнем във възходяща линия", отбеляза Панайотов, който започна с победи над Етър (1:0) и Славия (2:0) преди сегашната серия.

"Надявам се отборът да покаже друго лице от последния мач (с Берое). Силно се надявам да имаме промяна, да имаме друг вид на терена и да успеем да победим", каза Панайотов на пресконференция преди двубоя, визирайки равенството 0:0 с Берое във вторник.

"За миналия сезон не мога да коментирам. Доста нови футболисти има“, отбеляза 28-годишният специалист, издигнат до първия отбор от юношеския тим (до 17 г.).

„Резултати трябва да има в отбора. Трябва да изглеждаме по друг начин и да започнем да побеждаваме. Има достатъчно мачове до края на сезона. За мен отборът няма да спре да се бори и най-важното е да започне да побеждава", заяви още Николай Панайотов.

“На всеки един треньор би било трудно с оглед конкуренцията, която има в отбора. Когато има пауза и няма по 12-13 човека, които са с националните отбори. Основна група от отбора липсва по време на паузата“, оплака се той.