0

К акво се случва в Левски? Собственикът на Левски Наско Сираков ще трябва да отговаря на този и други наболели въпроси днес в Бургас. Причината е, че „сините“ ултраси държат на своето и докрай ще нищят кой казва истината Наско или Иво Ивков. И те се опитат да притиснат на тясно голмайстор номер 1 на България по време на обиколката на страната, която стяга през тази седмица. Първата спирка е именно от Бургас. Стартът на срещата на Сираков с феновете е в 18,30 часа.

По принцип идеята на тази обиколка е друга. Собственикът на „сините предприе този ход, за да подготви запалянковците за кампанията за продажбата на акции, която трябва да стартира след Общото събрание на клуба. Покрай акцията за събиране на пари чрез продажбата на ценни книжа, се появиха и други точки в дневния ред. Едната от тях е свързана с предстоящи промени в клубната управа. Смята се, че Иво Ивков е пътник заради критиките, които отправи към Наско Сираков. Изпълнителният директор обаче се радва на подкрепата от страна на феновете и Станимир Стоилов. Те твърдо искат той да остане, за да не се стигне до още по-голяма криза. 

Запалянковците дори поискаха свикването на кръгла маса на 1 април в кафенето-магазин на НКП на бул. „Тодор Александров“. На този етап обаче не е ясно дали такава ще има, след като Сираков ще трябва да говори още в Сливен, Стара Загора и Пазарджик.