0

Как изглежда Левски преди подновяването на сезона след лагера в Белек – впечатленията си споделя в днешния брой на „Мач Телеграф“ легендата на „сините“ Емил Спасов.

„Направиха добър лагер и останах очарован от показаното. Уелтън ми направи отлично впечатление. Мисля, че е добър футболист и има място на „Георги Аспарухов“, но ще видим какво ще покаже, като стартира първенството.

Хубаво е, че Станимир Стоилов налагаше много млади, които се представиха достойно и показаха, че имат бъдеще в този отбор. Има и нови попълнения, които също са на ниво. Колкото до играта – мога да кажа, че се опитаха да играят отворен футбол. Разбира се, че има какво да се желае още. В завършващата фаза имаме проблеми. Пред гола се губим някъде. Останах впечатлен от представянето на Кордоба и през пролетта, и сега, както и от новото попълнение Цунами.

Нещата ще се получат. Вярвам в това нещо. Филип Кръстев също се присъедини към отбора и съм на мнение, че той тепърва ще израства и ще успее да пасне в Левски, особено под ръководството на Мъри. Ще станат нещата“, започна Спасов.

„И аз съм играл в такива контролни мачове и в действителност резултатите не са толкова важни. Не е от значение как ще завърши дадена среща, а какво ще покажат играчите на терена. Мъри опитваше различни ротации и пускаше много футболисти, за да ги види в игрова обстановка. И все пак Левски постигна добри резултати срещу стойностни отбори в лицето на Динамо Киев и Марибор. Наистина класни състави, но тези резултати може да нямат нищо общо с мачовете, които предстоят през пролетта в първенството и за Купата на България", продължи Спасов.

За чие напускане съжалява той – вижте цялото интервю в днешния брой на „Мач Телеграф“.