0

В Левски имат и други проблеми освен тези с Иво Ивков и сумата, който той настоява да получи до 31 март. Усилията на клубното ръководство са насочени към  опита да картотекира най-новото си попълнение Евертон Бала. „Сините“ опиват по най-бързия начин да извадят работна виза за бразилеца, тъй като треньорът Николай Костов вече спешно има нужда от футболист с неговите качества.
 
От „Герена“ са изпратили всички необходими документи, но все още са в неизвестност дали Куршума, както е наричан Евертон Бала в родината си, ще може да бъде картотекиран за предстоящия мач с Крумовград в неделя от 15:15 часа.
 
"В момента ситуацията е 50:50. Всичко от наша страна е изрядно. Сега зависим единствено от нашите власти", категорични са от "Герена".


 
До момента Илиян Стефанов беше единствената алтернатива на титулярния централен нападател Рикардиньо в отбора. Националът обаче получи тежка контузия, предстои му операция и няма да играе около половин година.
 
Състоянието на Билал Бари все още не му позволява да играе. Именно затова треньорът на Левски се нуждае от Евертон Бала. Още повече, че младоците Преслав Бачев и Борислав Рупанов бяха върнати в дубъла.