0

Л евски и ЦСКА завършиха 1:1 в мач от Елитната юношеска група U15. "Сините" поведоха с гол на Радостин Стоилов, а минута по-късно синът на боксьора Тервел Пулев - Калоян, изравни. 

Двубоят започна с леко превъзходство на Левски, но чисти ситуации за гол липсваха. В края на полувремето обаче имаше драма. В 34-aта минута Левски откри резултата, след като Стивън Гаоте асистира на Радостин Стоилов и той изведе “сините” напред. В следващата атака ЦСКА изравни. Хубав далечен изстрел на Мартин Андонов срещна напречната греда, а при добавката Калоян Пулев не сбърка. Така на почивката двата отбора се оттеглиха при резултат 1:1. През втората част имаше много битка и малко футбол.

В края “червените” можеха да откраднат победата, но вратарят на Левски се намеси добре след опасен удар на Мартин Андонов. Минути преди да изтече редовното време Иван Андонов от ЦСКА бе изгонен за втори жълт картон за нарушение срещу Стивън Гаоте. До края на мача “сините” упражниха сериозен натиск и създадоха няколко шанса за гол, но до попадение не се стигна и двубоят завърши без победител.