0

С тарши треньорът на Лудогорец (Рз) Анте Шимунджа не остана особено доволен от представянето на отбора си в днешната контрола с полския тим Заглембе (Люблин), приключила 1:1. И в предишния контролен мач срещу германския Хановер, загубен 1:2, "орлите" пуснаха ранен гол - в 11-ата мин. Сега поляците вкараха на Падт още от съблекалнята - в първата минута.

"От това, което показахме през първото полувреме, не съм доволен, особено как започна този мач. Много слабо представяне за нашия отбор. Имахме известни проблеми в организацията на играта. 

След това с извършените промени нещата се подобриха. И през второто полувреме изглеждахме по съвсем друг начин", започна Шимунджа пред камерата на телевизия Диема.

Попитан как ще се отрази отсъствието на Рик Джонатан, който ще претърпи операция на коляното заради скъсани кръстни връзки, той каза: "Рик е играч, от който се нуждаем. Той може да прави разликата на терена. 

Да, вероятно ще трябва да вземем нов играч на поста на крилото, защото ни остават само 2-3 опции на тази позиция. А ще се борим на три фронта и не можем да сме спокойни с толкова малко хора.

За Каули Оливейра въпросът не е към мене, а към мениджмънта на клуба. По-точно може да отговори Георги Караманджуков", отвърна словенският специалист на въпрос защо Каули не е бил на терена днес.