0

Ш ефовете на Славия са поставили задача на новия треньор Златомир Загорчич да спечели 9 точки в следващите три мача, пише днес в. „Мач Телеграф“. 

Това ще позволи на тима по-спокойно да посрещне следващата серия от тежки мачове – последователно срещу Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Преди това „белите“ имат сравнително удобна програма, която може да им позволи да се измъкнат от зоната на изпадащите. Днес Славия приемат Крумовград, а след имат мачове с други опашкари – Етър и Ботев Враца.

Златомир Загорчич направи вече две тренировки на „Овча купел“ и вече има някаква представа за евентуалния състав, с който ще излезе срещу Крумовград. Извън състава със сигурност остава вратарят Светослав Вуцов,

както и Кристиян Добрев. Двамата не са достигнали необходимата форма, след като се възстановиха от травми. Крилото Добрев за последно игра в двубоя на Славия у дома срещу Левски, загубен с 0:2 на 27 септември, докато вратарят Вуцов беше на терена при равенството 1:1 на столичани срещу Пирин в Благоевград. Много е възможно сред титулярите да се появи младежкият национал Йеленкович, но това ще се реши в часовете преди мача.