0

М лад и перспективен футболист, който играе в елитен тим от английската Висша лига, ще подсили Славия. За трансфера потвърдиха пред „Мач Телеграф“ и от ръководството и от треньорския щаб, но на този етап името на играча се пази в тайна. И Венци Стефанов, и Златомир Загорчич се надяват новият да се впише в схемата на тима и да помогне за изпълнението на целта – класиране в евротурнирите.

Славия се завърна вчера от лагера си в Турция, като кацна в Пловдив и пътува до София с автобус. Играчите ще получат двудневна почивка и от понеделник ще подновят занимания. Притесненията на Златомир Загорчич са свързани с контузии на двама от футболистите му. Ради Кирилов ще мине изследване с ядрено-магнитен резонанс заради съмнения за увреден менискус. Камело Нгуена пък е ударен в глезена и няколко дни не може да тренира пълноценно.

„Доволен съм от лагера. Щеше да е хубаво да изиграем и последния мач и да запишем още една победа, но в крайна сметка условията не позволиха. Свършихме си работата, за която бяхме отишли в Турция“, коментира Загорчич пред „Мач Телеграф“.