0

К рилото на Славия Денислав Александров, който от януари 2019 до 2023 г. бе играч на ЦСКА 1948,  сподели очакванията си за днешния мач срещу „червените“ от Борисовата градина. В интервю в днешния брой на „Мач Телеграф“ плевенчанинът говори за двете предстоящи до края на годината срещи с ЦСКА-София, победата над Лудогорец в Разград и за променената обстановка в Славия, откакто на треньорския пост се завърна Златомир Загорчич.

„Всички виждат, че той много вдигна отбора. Определено нещата се подобриха. Когато дойде бяхме с актив от четири точки, а след като той дойде събрахме 16 под негово ръководство и вече сме с общо 20“, резюмира Дени Александров.

„Определено се вижда различен облик в играта на отбора и настроението. Като цяло всичко в тима е много по-различно. 

Той успя да вдигне настроението в редиците и желанието за игра. Умело успя да изгради една по-добра обстановка“, отбеляза нападателят.

Освен за футбол, Денислав Александров говори страстно и за другата си краста - конете и конния спорт. "На всички е ясно, че това ми е голяма страст. Когато имам възможност се отдавам на хобито си. Имам си собствени коне, които много обичам. На първо място е футболът, но когато имам възможност и време за тях им го отделям"

Какви успехи има Дени Александров в конния спорт, как той оцени Хосе Мари Бакеро, както и престоя си в ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив – вижте цялото интервю в днешния „Мач Телеграф“