0

Л юбо Пенев се разбрал със собственика на Локо Пловдив Христо Крушарски да поеме отбора, съобщава днес в. „Мач Телеграф“.

Ел Голеадор все още се води треньор на Хебър, но е ясно, че напуска. Любо е провел вече две срещи с Крушарски, като се е уговорил да получава 5000 евро заплата. 

Официалният фенклуб на Локомотив Пловдив пък реагира на раздялата с треньора Александър Томаш и целия му екип. Едва вчера "черно-бялата" организация използва официалната си страница във Фейсбук, за да изкаже благодарност към специалиста и помощниците му. 

„Черно-бели братя и сестри, от името на цялата общност изказваме благодарност на Александър Томаш и на неговия екип за работата му на Лаута. През изминалия сезон споделихме мигове на рекордни серии победи и мачове без поражение, с което Сашо записа завинаги името си в богатата история на нашия клуб.

С ръка на сърцето можем да кажем, че Александър Томаш е един от малцината треньори в България, които показват искрено и неподправено уважение към публиката. Той засвидетелства това още в първия си ден от своя престой на Лаута! Запази това отношение през всеки миг и с това спечели и нашето уважение!

Пожелаваме му успех в неговото развитие като треньор.

На трибуните на Лаута винаги има място за него. Благодарим за лоялността до последния момент – толкова рядко срещана в българския футбол!

Раздялата с екипа на Александър Томаш обаче е по-особена за нас. Защото част от този екип беше Христо Колев. За него, Бащата, са нашите най-силни аплодисменти! И ето идва Христо Колев …“, написаха от фенклуба.