0

С пряганият за трансфер в ЦСКА нападател на германския Дармщат Филип Стоилкович сякаш е все по-близо до "армейците", пише в новия си брой „Мач Телеграф” .

24-годишният швейцарец със сръбска кръв остана извън групата за двубоя на „лилиите“ с Фортуна Дюселдорф (0:2) от Втора Бундеслига. Така по всичко изглежда, че той не влиза в плановете на старши треньора Торстен Либеркнехт за новия сезон, в който Дармщат ще се опита да си проправи отново път към елита на Германия.

Журналистът на Sky Sport Germany Флориан Платенберг информира за интереса на ЦСКА, а отсъствието на Стоилкович от групата на Дармщат, след като води подготовка с тима, засилва спекулациите, въпреки че договорът му изтича през юни 2027-а.

Той има 25 мача за младежкия национален отбор на Швейцария и 2 гола. След като Дармщат го привлече от Сион, през втория полусезон на миналата кампания Стоилкович бе преотстъпен на Кайзерслаутерн.

У нас тиражираната цена за балканския швейцарец е 1,5 млн. евро, която няма нищо общо със сумата, посочена към 6 юни тази година в специализирания сайт Transfermarkt, където е почти двойно по-ниска – 800 000 евро.

В събота ЦСКА потъна като пирон в кисело мляко във Варна, където бе разкатан от местния Спартак с 0:3 без да отправи удар във вратата и нуждата от класически реализатор вече е неистова.

Новини и извинения от ЦСКА - в новия брой на "Мач Телеграф"