0

С лован Братислава стои между ЦСКА и Блаж Крамер. Словашкият гранд, който си осигури място в ШЛ, също е отправил оферта за него на Легия Варшава. Това разкри треньорът на поляците Гонсало Фей след 5:2 над Мотор.

"Не искам да разкривам голяма тайна, но ще кажа истината. Информацията за интерес от ЦСКА София и Слован Братислав е вярна. Имах разговор с Крамер. Той е пълен професионалист. Затова записа и минути срещу Мотор.  Ако Блаж смени клуба, ще се радваме, че му помогнахме. Ще сбъдне и една от мечтите си да играе в Шампионската лига", продължи той.

"Исках ли да го убедя Блаз да остане? Не бих го нарекъл така. Беше много честен разговор между двама души, които много се уважават и въпреки че работят от кратко време, са направили много един за друг. Ако остане в Легия, ще се радва да продължи да бъде в страхотен отбор като атмосфера, работа и развитие. Но има поне две неща, за които всеки човек, свързан с футбола, мечтае - да играе в националния отбор и в Шампионската лига. Такива врати му се отварят", завърши спецът.

В същото време стана ясно, че боливиецът Роберто Карлос Фернандес е избрал Акрон от Русия, а не ЦСКА. В същото време обаче се появиха информации, че "червените" ще подпишат с още един косовар след Ломбар Делова.

Това е 27-годишният Зимер Битики е сигурно ново попълнение на ЦСКА. Той игре като ляво крило и в момента е свободен агент, след като се раздели с турския елитен Анталияспор.