0

П ромяна в стратегическата линия се задава в ЦСКА 1948, стана ясно от изказване на изпълнителния директор Добрин Гьонов. Клубът, създаден през 2016 г. от фенове на прекратилия де юре съществуването си армейски отбор, се открояваше с политиката си на залагане само на български играчи и треньори.

Добрин Гьонов обаче изтъкна, че още другата седмица се очакват структурни промени в клуба, като потвърди информациите, че се водят преговори с бившия директор на Лудогорец Методи Томанов, който е канен да заеме пост в клуба. 

"Не крия, че сме в преговори с Методи Томанов, другата седмица ще обявим доста структурни промени в клуба“, каза Гьонов.

„В тези структурни промени се обсъжда и промяна в трансферната политика. Сформирали сме екип от специалисти да предложат новости, защото не се представяме добре от началото на сезона. Дали ще има трансфери и на чужденци, ще кажат новите ръководители в спортно-техническата част", добави Добрин Гьонов пред репортери след мача.

Той изрази задоволство от победния дебют на стадиона в Бистрица. „С победа над десеткратния шампион на България, момчетата ще си повярват. В Бистрица вече сме си у дома, имаме дългосрочно споразумение. Стадионът е по-компактен, феновете са по-близо до терена, атмосферата е по-добра и това повлия за успеха", сподели Гьонов.