0

С ериозен пазарлък върви между Левски и Крумовград за Алекс Колев, съобщава днес в. „Мач Телеграф“. 
Както е известно, от „Герена“ признаха, че това е една от основните им трансферни цели на родния пазар. И мнозина смятаха, че Колев ще дойде на секундата в София.

Оказа се обаче, че той нито е свободен агент, нито от Крумовград искат да го пуснат толкова лесно. Причината е, че той има договор с новаците. А те са му сложили цена от 250 000 лева. Разбира се, едва ли има роден тим, който да извади тези пари. Особено за играч на 31 години. Засега новаците в елита са готови да направят отстъпка на Левски. И им обявиха, че Колев вече е на промоция от 200 000 лева.

Тази сума обаче също не се нрави на „сините“ и те са категорични, че от Крумовград трябва да намалят малко изискванията си, за да може все пак да се стигне до сделка. Желанието на самият Колев е да облече синята фланелка на Левски, която е носил като юноша. Нападателят обаче все се разминаваше с нея в кариерата си като професионалист.

Според запознати обаче от Крумовград не искат да правят подаръци на никой и трудно ще свалят сумата до такава, която да задоволи най-вече Левски.

Така друг столичен тим – ЦСКА, се размина с набелязан играч от региона. „Червените“ поискаха Станислав Иванов от Арда, но бяха отрязани, след като не пожелаха да платят откупната цена, която бе фиксирана по договор. И Стаси си остана в Кърджали.

На „Герена“ се надяват все пак, че няма да се стигне до такъв вариант.