0
ЦСКА ще пътува за мача с Бодьо/Глимт в добро настроение, след като най-важните играчи на тима са дали съгласие да подновят договорите си, научи в. „Мач Телеграф“
Жорди Кайседо, Брадли Мазику, Греъм Кери и Юрген Матай на практика са се договорили, като при последните двама са останали само някои детайли за доуточняване. Това е гръбнакът на тима, около който Стойчо Младенов гради отбора. Карето включва трима футболисти по особено важната осева линия на тима – централен защитник, офанзивен халф и централен нападател. Въпросните играчи имаха сериозни колебания за бъдещето си на „Армията“ допреди 2-3 месеца, но след силните игри на тима и заради възможността да се счепкат в битката за титлата футболистите се съгласили да останат. 
Най-вероятно само двама от чужденците пък ще напуснат „Армията“ още през зимата. Това е Жуниор Нзила, който така и не показа качества, за да се наложи при когото и да е от треньорите на „Армията“. Французинът има едва 43 игрови минути през сезона, записани в 3 мача. Договорът му даване под наем ще бъде прекратен през зимата и той ще се върне в швейцарския Киасо.
Другият е Йоан Баи, който дори при наличието на неубедително крило като Яник Вилсхют не успя да се наложи. Той дойде от четвърта дивизия на Франция и очевидно няма как да се справи с наложените високи изисквания в отбор като ЦСКА.