0

С понсорът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов заяви, че няма шанс Стойчо Младенов да замени Любослав Пенев на поста старши треньор, като дори предложи да се обзаложи на пари за това. 

„Няма шанс Стойчо Младенов да замени Любослав Пенев“, коментира Найденов във Фейсбук предположения на фенове под негов пост. „Пари слагате ли на тази глупост?”, предизвика съсобственикът и изпълнителен директор на efbet.

Цветомир Найденов си чати с фенове след загубата от Ботев в Пловдив

 Цветомир Найденов си чати с фенове след загубата от Ботев в Пловдив
facebook

По преценката му няма как да съществува сравнение между Красимир Балъков, който работеше по-рано в ЦСКА 1948, и Любо Пенев, които играха заедно в националния отбор. 

„Сър Бала не е легенда на ЦСКА. Това е малката разлика“, изтъква спонсорът на ЦСКА 1948.

„ЛП 9 ще оправи нещата! Победите, загубите и равните са 3-те изхода във футбола... нормално. Вчера загубихме, утре ще бием 5 пъти. Отиваме да бачкаме!“, заяви Найденов.

Спекулациите дали Стойчо Младенов ще смени Любо Пенев като треньор започнаха от мига, в който специалистът от село Плоски влезе в ЦСКА 1948 като оперативен директор. Запознати свързват назначаването му с професора по футбол Бисер Цолов, който е близък с него и авторитет пред спонсора на "червените".

Любо Пенев отсече, че Стойчо Младенов няма да се занимава с треньорство в ЦСКА, като добави: "Докато аз съм тук!" От своя страна Младенов също увери, че е приключил с треньорството, но така и не уточни с какво конкретно се занимава в клуба.