0

Б ългария допусна една от най-унизителните си загуби - 0:5 от Северна Ирландия, а логично футболистите бяха в шок. Капитанът Кирил Десподов заяви, че това е "срам", а халфът Георги Костадинов промълви, че поражението е "отчайващо".

Ужасяваща загуба в Белфаст! (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

„Срамна загуба, няма какво да се каже. Не отговорихме на агресията им, след което не се получи нищо това, което искахме да направим. Първите 5-6 минути ни изчакаха да пресираме, след което втори тъч и нещата тръгнаха надолу. Надявам се да не ни се свали самочувствието. Днес не направихме и едно положение за гол, има и такива мачове. Нищо не е е загубено и ще се борим", заяви Десподов веднага след мача.

Илиан Илиев пое вината за поражението (ВИДЕО)

Георги Костадинов добави: „Няма как да очакваш да спечелиш, ако не отговориш на агресията и физиката на съперника. Не успяхме да се противопоставим и затова бяхме доста отчайващи“, започна Костадинов. „Бяхме доста далеч от противника, оставяхме доста пространства, играхме различно от първия мач срещу тях. Нямаше предпоставки да вземем нещо от този мач“, добави той. „Този мач трябва да послужи за един урок и отборът трябва да надгради, трябва да покажем реакция и израстване“, завърши Георги Костадинов.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX