0

У тре, а не на 13-ти, ще бъде решено бъдещето не само на Стойчо Младенов, но и на ЦСКА. Има голяма вероятност да има отново големи сътресения в клуба, съобщава "24 часа".
Дали оставката на Младенов ще бъде приета или не, не било основна тема и най-голям проблем, а бъдещето на клуба като цяло.
Младенов хвърли оставка снощи, днес се яви пред Гриша Ганчев и сина му Данаил Ганчев, като са присъствали и фенове на „червените". Треньорът е поставил своите условия, за да остане начело на ЦСКА. Гриша Ганчев е заявил, че ще даде своя отговор до края на деня.

Вероятността оставката на Младенов да бъде приета е доста голяма. 

Според Gong.bg най-належащ е въпросът кой да води отбора срещу Левски в неделя в първенството. Обмисля се дори вариант съветникът на акционерите - англичанинът Алън Пардю, да проведе мача. Неговата треньорска кариера премина през клубове като Рединг, Уест Хем, Чарлтън, Саутхемптън, Нюкасъл Юнайтед, Кристъл Палас и Ден Хааг. Той познава добре отбора и няма да се нуждае от време за адаптация и стиковане с футболистите.

Не се съобщава дали сътресенията в ЦСКА-София са свързани с резултатите на терена или с непрекъснатите напоследък дела срещу бивши футболисти на фалирания ПФК ЦСКА. Заради тях ФИФА спираше на няколко пъти трансферите и картотеките на нови играчи в ЦСКА-София, докато не бъдат платени дължимите суми на жалбоподателите.