0

Т реньорът на френския Антоан Комбуаре обясни на пресконференция защо не се е стигнало до обявения за сигурен трансфер на българския национал Филип Кръстев. Това стана на представянето на новия играч на "канарчетата" Матис Албин, като до него не беше бившият халф на Славия и Левски, въпреки че за него е било постигнало съгласие с белгийския Ломел за взимане под наем и откупуването му по-късно.

"Просто е. Разбрахме се за парите със "Сити Груп". Играчът пристигна тук със съветниците си… и цифрите вече бяха съвсем други. Аз нямам повече търпение за това, познавате ме. Полагаме усилия, но когато стане така, прекъсваме всичко", коментира Комбуаре, който от 2009-а до 2011-а водеше Пари Сен Жермен, цитиран от вестник "Екип".

"Има хиляди клубове, стотици играчи. Не е страшно, това е част от преговорите. Понякога се получава, друг път - не. Минаваме бързо към нещо друго. Трябва преди всичко да уважаваме най-вече думата си. Един път, като сме се разбрали, подписването на договора трябва да е само формалност", допълни Комбуаре.

Така Филип Кръстев си остава собственост на Ломел, който е част от „Футбол Сити Груп". Миналия сезон националът бе даден под наем на американския ФК Лос Анджелис и нидерландския Цволе. Напоследък Фуфо в общи линии обикаля географията, след като преди това беше във френския Троа и друг нидерландски клуб – Камбюр.