0

„През първото полувреме имаше липса на ефективност. Втората част не я започнахме, както искаме. Не притискахме съперника пред неговата врата. Много слабо полувреме. Не ми хареса ефективността в атака. Не сме очаквали, че такова нещо може да се случи. През първото полувреме направихме всичко да излезем като победители, но втората част бяхме много слаби и Берое се възползва от една наша грешка, а мачът се изнерви. Последва контраатака и втори гол, а мачът приключи”, заяви треньорът на Левски Станислав Генчев след шокиращата загуба с 0:2 на „Герена” от Берое.

„Трудно мога да кажа след мача някаква персонална оценка. Направихме принудителни промени. Макун и Бала не трябваше да играят, но ситуацията ни принуди. Това не е оправдание. Всеки трябва да се доказва на терена. Първо сме виновни треньорите, после футболистите.

Проблемът не е само в средата на терена. В последните осем мача не сме вкарали гол от чиста игрова ситуация. Не, че нямаме положения, но липсва завършващият удар. Не успяваме да реализираме, това е основният проблем, а не средата на терена. За нас всяка среща е важна. Единственото решение са победите. Трябва да победим за купата и след това Черно море.

Много голяма крачка е това встрани от целта, никой не е очаквал да загубим и няма как да го върнем", завърши той.

"Когато спечелиш такъв мач, в който отборът се представя добре, не можеш да не кажеш, че момчетата не са играли 100%. През първото полувреме Левски игра по-добре, но нещата се промениха през втората част и вкарахме гол, който ни помогна да спечелим трите точки. 

Вратарят Артур Мота беше един от хората с основен принос за сухата ни мрежа. Левски имаше много ситуации, но той беше на добро ниво. Ние пък вкарахме два гола и това е прекрасно за нас. 

Много съм доволен от нашите играчи и мога ли да не бъда?!. Спечелихме последните два мача, в които стоим добре физически. Работим всеки ден и гледаме да извличаме най-доброто от всеки футболист", пък коментира испанският треньор на Берое Хосу Урибе.