0

Н овият треньор на ЦСКА Александър Томаш изгледа заниманието на отбора на базата в Панчарево вчера. Той пристигна с аудито си, придружаван от своята съпруга. Очаква се бившият защитник, който се е договорил за 2 години с „армейците“, да ги води още в мача утре с Ботев Пд.

От ЦСКА са се разплатили със Спартак Варна за Томаш, чиято неустойка е 240 000 лева. Треньорската рокада при „червените“ обаче може да излезе още по-скъпо на клуба, след като Томислав Стипич се е заинатил и е поискал от клуба неустойка повече от три заплати, пише днес в. „Мач Телеграф“.

Хърватинът с немски паспорт първоначално е бил склонен да си стисне ръцете с ръководството на тима на далеч по-малко пари, но след това е размислил. Между него и ЦСКА е имало вече доста разговори, които обаче удрят на камък. Предвид потресаващото състояние, в което оставя отбора, шефовете от Борисовата градина недоумяват каква е причината Стипич да наглее за повече пари. Най-вероятно това се дължи именно на разкешването за Томаш със Спартак Варна.

Всичко за ЦСКА – в днешния брой на „Мач Телеграф”