0

"Това беше целенасочено и организирано от определени хора, които са много малко, като бройка, за да бъда засегнат, знам отношението на феновете, така че това не ме притеснява. Да, искаше ми се да бъде по друг начин, но не можем да бъдем ние хората, които да диктуваме всички събития на Армията", избухна оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов.

Той не бе поканен нито на дербито на ЦСКА с Лудогорец, нито на тържеството, с което легендите се сбогуваха с "Българска армия" в този му вид. "Като футболист и треньор, там започнах и там завърших, успехите, които постигнахме на този стадион, не могат да избледнеят в моето съзнание, след това борбите с феновете от Сектор Г", продължи гой пред БНТ. 

"Имахме предпоставка да подобрим отбора, да вдигнем нивото, да прибавим класата и затова малко има разочарование, от това което очаквахме да подобрим, не успяхме на 100 процента, и това допринесе за загубата на 7-8 точки в шампионата", продължи той.

"Искам повече да видя отбора с повече агресия, да демонстрират по-голям глад за победи, и това да бъде успешно на терена, всеки един мач и резултат е важен за отбор, който има високи цели", продължи той.

"Иска ми се един честен Конгрес, и футолните клубове да изберат най-подходящия вариант. Трябва да се променят някои неща, имам предвид организацията на конгреса да бъде направена от независима комисия, да се върнат някои неща от старото време, където всеки един професионален клуб има право на три гласа, аматьорските на един", завърши Младенов.