0

 

Билал Бари по план трябваше да стартира пълноценна подготовка през октомври. Не така обаче стоят нещата днес. „Сините“ не могат да намерят смелост, за да го пуснат първо да тича. Причината е, че на „Герена“ се притесняват да не допуснат нова грешка, която да задълбочи отново проблемите, които имат с него. Както е известно, Бари се контузи преди дербито с ЦСКА през миналата есен. След това бе опериран веднъж във Франция, но сега се наложи да легне още веднъж под ножа. Този път това се случи в Испания. 
Иначе „сините“ имаха намерение Бари да стартира бегови тренировки в началото на месеца и да регулярно да минава прегледи при специалисти, за да се види как му се отразяват натоварванията. Роденият във Франция футболист с марокански корени обаче продължава да се готви отделно от останалите. Кога ще започне да бяга – все още в Левски не смеят да кажат. 

Както Наско Сираков потвърди вчера, Бари е причината на „Герена“ да не търсят друг нападател по време на този трансферен прозорец. Треньорът Николай Костов бе казал, че предпочита да се вземе още един халф. И го получи в лицето на Дарлан, който вече е и далеч по-спокоен, след като семейството му също дойде в България. 

Още новини четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX