0

Ж урналистката и емблематична фенка на ЦСКА Светла Петрова сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящото дерби с Левски. Тя посочи кое според нея ще бъде ключово в този двубой и е на мнение, че трябва да бъде преодоляна първоначалната еуфория от назначението на Александър Томаш за треньор на тима.

„Надявам се да успее ЦСКА да спечели. Независимо от моментната ситуация съм на мнение, че ще успеем. Имаме много примери през годините, че тези мачове не се решават от класирането към момента, а от доста други неща. Мотивацията е много важно на какво ниво ще бъде. Късметът също е важен. Очаквам да победим. Да, Левски се представят добре и убедително и са в челото на класирането за разлика от други години, когато ЦСКА дишаше във врата на Лудогорец. Сега е обратното, но шампионата е още в началото и има много време до края.

Определено старта на първенството за ЦСКА беше кошмарен. Не помня подобно нещо. Смени се треньорът, но и след тази рокада все още играта не е на нивото на което всички искаме. Логиката води, че Левски би трябвало да спечели убедително, но се надявам да стане точно обратното, както е ставало много пъти през годините. Надявам се Александър Томаш да успее да мотивира както трябва играчите. Те са наясно за какъв мач става въпрос. 

Какво още каза именитата журналистка - четете в днешния "Мач Телеграф"