0

ЦСКА-София не е в най-добрата си форма, но продължава да показва характер и отборен дух, заяви старши треньорът на "червените" Нестор Ел Маестро след победата с 1:0 над Етър, която изравни отбора с лидера Черно море.
"Изиграхме много слабо първо полувреме, липсваха ни основните неща във футбола, положението стана критично. През втората част нещата се промениха и се радваме, че спечелихме", заяви Ел Маестро за Диема Спорт.

"В момента не сме в най-добрата ни форма. Имаме много за анализиране и ни предстои много работа. Надявам се от следващия мач да започнем да показваме нашето истинско лице.

"Отборният ни дух, сплотеността ни и характерът ни никога не са били под въпрос. Понякога не играем много добре, но винаги показваме характер. Ако има нещо позитивно от днешния мач, то това е именно показаната воля за победа".

Треньорът на Етър Светослав Петров определено бе под влияние на силни емоции, особено след като в 91-ата мин. се израдва бурно за гол, който след ВАР бе отменен заради засада. 

„Няма как да не оценя високо играта на отбора. Изключително съм доволен. Жалко е това, което се случи, но не искам да използвам по-силни думи. Гледах ситуациите (за отменените голове). ЦСКА не знаеше къде се намира", заяви старши треньорът на Етър.

"Доволен съм от отбора, момчетата се раздадоха и планът ни сработи. Жалко, че от толкова добър мач излизаме с празни ръце.

"Един или два добри мача не променят нищо. Пътят е много дълъг. Ако играем по този начин, аз съм сигурен, че ще започнем да печелим точки. Днес специално в ситуациите, в които имахме възможност да вкараме, може би не ни достигна майсторство, а може би и късмет. Излизаме от мача с 0 точки и се надявам да се възползваме от позитивната енергия".

Източник: БТА