0

 

Новият старши треньор на Етър Светослав Петров няма да бърза с революциите в тима, разкриха от "Ивайло". Очаква се той да не прави генерални промени в състава и тактиката за днешния сблъсък с Хебър. Специалистът ще използва паузата за националните отбори, която следва след днешната среща, за да наложи своя стил в тима и тогава ще избистри състава.
Мачът е жизненоважен и за двата отбора, но най-вече за „виолетовите“, които в последните си четири мача имат 4 загуби, без изобщо да са отбелязвали гол. Това ги закотви на последното място в класирането. Хебър е на поцти същото дередже, тъй като след силния старт, влезе в серия от шест мача без победа – 4 поредни загуби, последвани от домакински ремита с Ботев Враца и Крумовград.

Капитанът на Етър Крум Стоянов пропуска срещата заради наказание. Очаква се той да бъде заменен от Илкер Будинов. В същото време обаче след наказание се завръща в стартовата единайсеторка Валери Христов. „Познавам добре Хебър и Любо Пенев, имам идея как да се противопоставим“, обяви Светослав Петров преди дебюта си. Интересно е да се припомни, че треньорът на Етър е бил съотборник с опонента си днес - Любослав Пенев, но Ел Голеадор е бил след това и треньор, и президент на новия треньор на "виолетовите".

Още новини четете в днешния брой на "Мач Телеграф"

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX