0

П ортугалският защитник на Левски Алдаир даде интервю за клубната телевизия преди най-старото столично дерби със Славия на 22 септември (неделя).

24-годишният десен бек, който дойде на „Герена” в средата на юни, коментира как преминава адаптацията му в отбора, впечатленията си за колектива на "сините" и наблюденията от българското първенство.

"Истината е, че се чувствам много добре в Левски. Тук всичко много ми харесва. През тези два месеца се докоснах до всичко, свързано с клуба - историята, мистиката, значението на Левски в страната ", заяви сънародникът на великия Кристиано Роналдо.

Той разкри и как се е почувствал, когато е излязъл за пръв път в официален мач срещу Ботев Враца:

"Нахлуват само хубави спомени. Усещането да изляза срещу централната трибуна, която бе пълна с наши фенове, е невероятно. Винаги ще помня и сектор Б как изглеждаше в този мач. Бях се информирал преди да дойда в Левски какво да очаквам, но първият мач на нашия стадион надмина очакванията ми. Само идвайки в Левски и бидейки част от клуба, можеш да почувстваш това нещо, да те развълнува, да разбереш, че си част от най-големия клуб в България, с най-верните привърженици.“