0

В ълна от подкрепя към Иван Турицов! Така се прави! Причината е изпусната дузпа срещу ЦСКА 1948 и вместо капитанът на "червените" да бъде разкъсан, както често се случва у нас при такива случаи, този път той усети подкрепата на своите съотборници и феновете. Съотборникът му Амос Юга бе първи със съобщение към своя капитан.

„Всички сме разочаровани, но печелим заедно и губим заедно. Никога не оставяме паднал партньор сам. Нека вдигнем главите и си и се борим докрай за нашата гордост. Вярваме докрай!“, написа Юга в Instagram.

В социалните мрежи изплуваха стотици, дори хиляди коментари в подкрепа на Турицов. Ето част от посланията: „Горе главата! Всеки греши! Само ЦСКА!!!“, „Горе главата, всеки може да пропусне дузпа. Дайте 100% от себе си другия мач, ако е писано, ще стане“, "Достоен ,взе топката и изпълни това, което се искаше от теб. Уви, не се получи, не се е получавало и на най-великите. Но ти си Армеец от дете и го направи, знам, боли и те боли повече, но си Армеец.Ти си ЦСКА и не се упреквай, Иван Турицов“,