0

Б ившият нападател на Левски Валери Божинов дойде на първото занимание от лятната подготовка на "сините" под ръководството на новия им треньор Николай Костов. Добруджанецът бе представен днес следобед от изпълнителния директор Даниел Боримиров, а той изброи своите помощници.

Божинов бе в обичайното си ведро настроение, като огря с усмивката си тренировъчното игрище, където се събраха около 150-ина фенове на сините.

На първото занимание присъстваха всички чужденци, както и някои от лидерите на тима.

Футболистите на Левски на първо занимание с трети различен треньор за година (ГАЛЕРИЯ)
Николай Костов Левски тренировка първа Николай Костов Левски тренировка първа Николай Костов Левски тренировка първа
56

Към отбора се включиха и някои от най-добрите юноши на Левски, които играят редовно за дублиращия отбор в Трета лига. Допълнителна почивка от няколко дни са получили националите Марин Петков, Андриан Краев, Патрик-Габриел Галчев, Илиян Стефанов и Пламен Андреев.  

На заниманието не бяха напусналият тима национал Филип Кръстев, както и хърватинът Анте Блажевич, който разтрогна контракта си по взаимно съгласие.

На тренировката не дойде и Здравко Димитров, чийто период под наем в турския Сакарияспор изтече и той трябва да се присъедини към тима.

На първата тренировка не бяха вратарят Николай Михайлов и контузеният Роналдо, но за сметка на това се появи Нейнът Олдър, който е собственост на клуба. 

Треньорът Николай Костов проведе дълъг разговор по време на тренировката с треньора на вратарите Божидар Митрев, който трябва да го запознае по-бързо с обстановката. Тренировката бе проведена от новия кондиционен треньор на отбора Тимур Скорак, който е кадър на Шахтьор Донецк и показваше упражнения на играчите.

На стадиона се появи и нападателят на Левски Билал Бари, на когото обаче му предстои нова тежка операция и не е ясно колко още време ще отсъства от терените. В клуба ще мислят дали да привличат заместник на неговата позиция.