0

Т арторът на Сектор Г Иван Велчев отново атакува халфа на тима Тобиас Хайнц, че обикаля по кaзината и пие. Кюстендилеца дори публикува снимка, на която норвежецът е застанал пред ролеткaта. Той направи това на официалната страница на клуба във Фейсбук под новината, че Хайнц ще се срещне с феновете преди мача с Ботев Пловдив днес. Снимката, разбира се, предизвика огромен отзвук от феновете, а Иван Велчев отговори на няколко въпроса, които му бяха зададени.

Като разбера, че е там (б.р. - в кaзиното) и ходя да си коментираме как се чувства в гениалната ни схема с ромб", каза той. "Май футболът повече му върви", така Кюстендилеца отговори на въпрос дали Хайнц печели в кaзиното.

"Правил съм го и това преди 15 г някъде, ама сега, ако го направя, ще ме изкарат олигофрена, който бие играчите на ЦСКА", така Иван Велчев отговори на призив да "подпука" норвежеца".


Когато фен на "червените" обяви, че Хайнц трябва да бъде глобен с 5000 евро за неспазване на режим, тарторът на Сектор Г отговори така: "Недей, че точно 5000 се набута..."

Друг фен пък не беше възмутен от действието на Хайнц и обясни, че много легендарни играчи са били пияници и комaрджии. "Току що го сравни с Кройф, Марадона и Джордж Бест, само че откакто взе да обикаля по кaзина и да пие, не е същият играч", коментира Кюстендилеца.

Иван Велчев за втори път напада публично Тобиас Хайнц за това, че норвежецът обикаля кaзината из София, където употребява алкохол, а това влошава качеството на представянето му с екипа на ЦСКА. Както "Мач Телеграф" съобщи преди няколко дни ръководството на "червените" е взело окончателно решение да продаде Хайнц по време на зимната пауза, след като доскоро не искаше да чуе за трансфер на норвежеца.

Още новини четете в днешния брой на "Мач Телеграф"

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX