0

П ъстроцветни теменужки красят паметника на Георги Аспарухов в парк „Гео Милев“.

Цветята, както и стръкът лигуструм бяха засадени от феновете със съдействието на община „Слатина“ и дирекция „Зелена система“ на Столичната община. В понеделник предстои да бъде възстановена тревата, която така и не поникна след откриването на 1 октомври, когато под проливния дъжд се събраха над 1000 души.

Пъстроцветни теменужки красят паметника на Георги Аспарухов в парк „Гео Милев“. Цветята, както и стръкът лигуструм бяха засадени от феновете със съдействието на община „Слатина“ и дирекция „Зелена система“ на Столичната община. В понеделник предстои да бъде възстановена тревата, която така и не поникна след откриването на 1 октомври, когато под проливния дъжд се събраха над 1000 души. „Благодарности към неколцината участвали и към дарилите средства за това начинание. Имаме нужда от още малко финансова помощ, за да завършим в понеделник затревяването, както и да осигурим постоянното поливане и грижа за облагороденото пространство“, написаха след облагородяването от Levski Family. Именно благотворителната организация е с основна заслуга идеята за паметника на Гунди да бъде осъществена. За това бяха необходими почти три години. Средствата бяха събрани изцяло от дарения на хората.

„Благодарности към неколцината участвали и към дарилите средства за това начинание. Имаме нужда от още малко финансова помощ, за да завършим в понеделник затревяването, както и да осигурим постоянното поливане и грижа за облагороденото пространство“, написаха след облагородяването от

Levski Family. Именно благотворителната организация е с основна заслуга идеята за паметника на Гунди да бъде осъществена. За това бяха необходими почти три години. Средствата бяха събрани изцяло от дарения на хората.