0

К онстантин Папазов потвърди с постове по нощите, че се разделя с футболния Левски. Както "Мач Телеграф" разкри, той е бил принуден да се хвърли оставката като член на Надзорния съвет заради дълг от 125 000 лева, който "сините" имат за екипировка.

"Подадох оставка  от Надзорния съвет. Собственика трябва да реши дали ще я приеме. Бях принуден да взема това решение под натиск. Мисля, че ако аз съм проблема, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с любов за ЛЕВСКИ и абсолютно безкористно! Горд съм, че преди малко повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възстанови своята автентичност. Година по-късно да намери подкрепата на генералния спонсор PALMS BET! Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!", написа той в социалните мрежи.

И добави: До всички медии и журналисти! 28 години не съм отказал никому интервю. Темата с оставката ми е напълно изчерпана в предишният пост. На този етап не смятам да кажа нищо повече. Благодаря Ви предварително. Бъдете коректни един към друг.