0

З вездата на ЦСКА Тобиас Хайнц е оптимист за дербито с Литекс. Норвежецът призна, че отборът не играе добре от началото на сезона, но в същото време обяви, че "червените" вървят във възходяща линия.

"Завършихме предният сезон много късно, а новият започна много рано. Нямахме време за почивка, а подготовката не беше достатъчна. В Австрия имахме много мачове, но не и време за тежки тренировки. Сега правим точно това, така че първо трябва да намерим ритъма.

Първите 5 мача бяха много трудни, така че се надявам, че тренировките ще ни направят по силни в следващите двубои. Трябва ни още малко време, но със сигурност сме близо до целта. Сега ни предстои много важен мач с Лудогорец, в който със сигурност искаме да покажем подобрение. Това е всичко, което треньорът иска. Очакванията ми за мача с Лудогорец са големи. Гладни сме да покажем какво можем. Да, не играхме добре в първите мачове, но сега е голям тест да видим къде сме стигнали. Тези три точки ни трябват. За тях отиваме, а не за равен", коментира Тобиас Хайнц.

Какво още каза норвежецът за предстоящото дерби четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"