0

"Доволен съм от това, което показахме днес. Не е подходящ момент да говорим за отделни футболисти, трябва да изтъкнем силата на нашия отбор", бяха първите думи на Томислав Стипич след победата над Беласица с 2:0.  "Може да се изисква повече, но играчите се раздадоха, показаха желание. Сега ни предстои лагер в Банско.

„На 25 юни Амос Юга ще се присъедини към отбора. Изразявам благодарността си към хората, които подготвиха терена по начина, по който го видяхте, трябва да им отдадем значимото. Фокусиран съм върху футбола, аз отговарям за подготовката и тренировките, а преговорите с нови играчи се водят от ръководството. Когато има развитие с Иван Турицов - ще бъде обявено. Няма как да не искам Турицов, той е национал в разцвета на силите си. Интересен играч е, играе добре без топка", продължи хърватинът.

„Фокусираме се върху подготовката на отбора и с малки стъпки да напредваме към успехите. Към голям клуб като ЦСКА няма как да няма интерес от медиите, засега това, което се появява в медийното пространство е коктейл от истина и неща, които ще се случат занапред. Работя с този отбор 10-12 дни, има един месец до началото на първенството, в този период, който и да дойде и може да вдигне класата, е добре дошъл“, каза още Стипич.