0

Е лин Топузаков е новият директор на Детско-юношеската школа на ПФК Левски. Той заменя Йончо Арсов, който напусна през април след почти четири години работа на поста.

46-годишният Топузаков пзапомчна миналия сезон като наставник на втория отбор на "сините" в Трета лига, а след оставката на Станимир Стоилов през април той довърши кампанията като временен старши треньор на представителния състав. За около два месеца под негово ръководство Левски завърши на четвърто място в Първа лига и си осигури място в квалификациите на Лигагта на конференциите на УЕФА, след като спечели баража срещу Арда с 2:0 миналата неделя.

"Елин Топузаков ще е новият директор на Детско-юношеската школа на ПФК Левски.  Желанието на специалиста, извел представителния отбор на „сините“ до квалификациите в Лига на конференциите, е да работи с талантите от Академия "Левски". ПФК Левски пожелава много успехи, победи и щастливи мигове на Елин Топузаков начело на Детско-юношеската школа на любимия отбор", се казва в осифиацлоно съобщение на клуба.