0

С тарши треньорът на Левски Елин Топузаков и футболистите получиха пълна подкрепа от новия изпълнителен директор на клуба Даниел Боримиров, за да се измъкнат от ветото на бившия такъв Иво Ивков, пише днес вестник „Мач Телеграф“.

Припомняме, че адвокатът е отказал да подпише премиите за няколко мача, включително и за евентуална победа над Ботев Пловдив, която стана факт, въпреки че спонсорът и ръководството са отпуснали пари. В същото време Топчо обявил в съблекалнята премиите и се озовал в ужасна ситуация.

"Ивков с брутален саботаж срещу Топузаков и играчите. Ръководството и спонсора решили да отпуснат премии за победата над Берое и за мача срещу Ботев, ако бием. Топузаков ги обещал на играчите, но Ивков, който все още изпълнява длъжността директор, понеже Боримиров не е вписан, решава да не подпише тея премии и така Топчо олекнал пред играчите...", потвърди популярната страница във Фейсбук "Синя приказка".

Очаква се днес Даниел Боримиров да бъде вписан официално в Търговския регистър за изпълнителен директор, а от "Герена" разкриха пред "Мач Телеграф", че първата му работа ще бъде да разпише отпускането на 3 заслужени на терена премии за футболистите и треньорите.