0

Ц СКА записа втора загуба по време на предсезонната си зимна подготовка в Турция. „Червените“ паднаха от четвъртия в първата лига на Иран – Трактор Сази с 0:1 на терените в комплекс „Папилон“. 

След поражението с 0:2 от полския Корона Киелце, за втори път поред столичани не демонстрираха нужното качество, за да запишат позитивен резултат в южната ни съседка.

Сафаа Хади откри резултата в срещата в 52-ата минута след щастлив рикошет, което на практика раздели двата отбора. Иначе, през първото полувреме ЦСКА беше по-напористият отбор и създаде няколко положения пред вратата на Трактор, като най-опасното се яви пред Браян Кордоба, но ударът на бранителя отблизо бе отразен от стража на иранците.

Четвърт час преди края на срещата капитанът – Амос Юга, за втори пореден мач в Турция бе изгонен, след като реферът му показа втори жълт картон.

Сега за ЦСКА предстоят тренировки, след което тимът ще проведе спаринг с Тренчин от Словакия, който е шести в местната Цоргон лига.

Тобиас Хайнц не бе в групата за срещата поради леки здравословни проблеми, а впечатление направи липсата също на Дюкенс Назон и на Фернандо Каранга. "Червените" бяха подкрепени в срещата и с Трактор от 30-ина свои привърженици, които с песните си огласиха терените на "Папилон Сентър" край Анталия, пише gong.bg.