0

Т реньорът на Етър Светослав Петров заяви, че му е жал за неговите играчи, чийто труд не се отплаща с резултати.
"Нямахме и късмет в някои ситуации. При гола искам отново да видя ситуацията. За мен имаше корнер, но и след това топката рикошира в Жоро Ангелов, иначе отиваше в ръцете на вратаря. 

След това е нормално енергията с играта на Левски да се промени и да стане друга. 

През първото полувреме бяхме по-плахи, по-респектирани от противника. Имахме проблеми при първото докосване, набутвахме се в пресата на Левски", призна Петров след мача.

"Ние си имаме проблеми, които трябва да разрешаваме. Толкова са ни възможностите. Мен ми е жал за играчите и ме е яд, защото вършим много работа. Явно имаме и ментален проблем, тъй като не можем да задържим резултата, щом започнем да губим", смята той.

"Искрено се надявам да има промени в български футбол след избора на нов президент, защото ако продължаваме както досега, нищо добро не ни чака", каза още бившият халф на ЦСКА и на националния отбор.

Един от помощниците на наказания Николай Костов - Божидар Митрев, излезе пред камерата на „Диема Спорт“ да коментира успеха на тима над Етър във Велико Търново.

"Имахме проблеми с отсъстващи футболисти в този мач. Бяхме разузнали добре тима на Етър. Важното е, че проявихме търпение и изчакахме момента си през второто полувреме, когато вкарахме", бяха първите думи на бившия вратар на "сините".

"Благодаря на публиката, която не спря да ни подкрепя. Имах чувството, че сме домакини и играем на "Герена", каза още Митрев.

Източник: БТА