0

Т реньорът на Левски Николай Костов успя да върне „синьото“ лоно бивши играчи на тима, които от години се бяха отдалечили от него. Става въпрос за Николай Илиев, който прие тежко решението, че повече няма да бъде част от клубната управа. Един от емблематичните играчи на клуба от 80-е години дори отказваше да коментира каквото и да е било, свързано с Левски.

Той обаче е уважил вечерята, която Костов даде за големите имена от историята на Левски. А това е традиция, която спазва във всяка страна и отбор, където е работил. Сбирката се е провела в ресторант, който се намира в близост до „Герена“. Освен Костов от сегашната управа на „сините“ е присъствал Даниел Боримиров. Собственикът Наско Сираков се е извинил, че няма да присъства със спешен ангажимент

На срещата са присъствали извън обичайните заподозрени – двама бивши треньори на „сините“ Ясен Петров и Георги Тодоров. Последният се е прибрал от САЩ, където потърси спокойствие след последния си престой начело на Левски. Ясен пък до този момент никога не е присъствал на подобни срещи.  

Впечатление е направило и присъствието на Станислав Ангелов, който дълги години бе персона нон грата в Левски заради драмата около школата на стадион „Раковски“. Костов е получил плакет от представител на организацията „Сини сърца“, а освен това е обещал на ветераните, че ще им съдейства да могат да гледат домакинските мачове на места, където няма да ги вали, както е в Сектор А.