0

"Мениджмънта в тима се занимава със ситуацията с Каули", отсече треньорът на Лудогорец Анте Шуменджа, който бе доволен от победата над Цървена звезда. "От играта съм доволен, но съм изключително разочарован от инцидента с Диниш Алмейда. „През първото полувреме играхме така, както искам и така както тренираме. Влязохме много добре в мача и вкарахме три гола, играхме превъзходно. Играхме така, както искам“, продължи той.

„Първите две седмици от нашата подготовка са зад гърба ни и сега гледаме към останалите мачове. Виждате какво искаме да постигнем, виждате начина, по който искаме да играем. Трябва да играем във всеки един мач с тази енергия- Трудно ми е да кажа какво е състоянието на Диниш Алмейда. Трябва да говоря с докторите и да изчакаме изследванията. Надявам се, че Диниш е ОК и да не е нещо сериозно. Но не изглеждаше никак добре", отчете словенецът.

"Клод Гонзалвеш има проблем с глезена и нямаше как да го рискуваме днес. Имаме един футболист със сериозна контузия – Рик Джонатан, но ние няма как да влияем на тези неща. Никой не е искал Рик Джонатан да получава тази контузия“, завърши той.