0

З апитан дали е притеснен за поста си при евентуално отпадане срещу Карабах в Шампионската лига, треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев отсече снощи след 5:1 с Арда: "Изобщо не ме интересува моята позиция! Тук съм, за да върша работа и мисля, че я върша добре".

„Орлите“, които са 13 г. последователно  шампиони у нас, отстраниха Динамо Батуми и Динамо Минск в предварителните кръгове на ШЛ, въпреки, че паднаха с по 0:1 и в двете си гостувания в страни от бившия Съветски съюз.

Сега Лудогорец е гост в Азербайджан на Карабах в първия двубой от третия кръг на Шампионската лига.

"До този момент сме с програма максимум. Този мач (с Арда) ни беше необходим, за да може играчите да се освободят психологически. Гледаме към Карабах", каза Дерменджиев пред „Диема Спорт“.

"Имаме достатъчно играчи, които могат да влизат в различните мачове. Двубоите са през три дни и заради това има ротация. 

Много пъти съм казвал, че трябва да има равномерно представяне, а не да бием с 2:0 и да си мислим, че сме отстранили някого в европейските турнири. Тези отбори са шампиони и имат различни стилове. Този на Динамо Минск, примерно, е силов. Трябва да можем да се противопоставяме на различните стилове".

Източник: БТА