0

О чаквано след резила 0:1 вкъщи срещу България селекционерът на Северна Македония Благоя Милевски потвърди приказката „на крива ракета, Космосът й пречи“. По думите му резултатът трябвало да бъде друг, защото България не заслужавала да победи.

„Резултатът не е реален. Не си пролича, че играхме почти цял мач с човек по-малко на терена. Създадохме повече положения от българите. Просто не успяхме да вкараме“, видя мача селекционерът, чийто отбор при жребия бе сочен за фаворит за първото място в групата ни в Лигата на нациите.

"Мисля, че в спортно отношение имаше феърплей и коректност. Но не можем да контролираме хората по трибуните. Жал ми е заради това, но това е", каза още треньорът на домакините.

Горан Пандев не каза нищо, но постът му беше достатъчно красноречив

 Горан Пандев не каза нищо, но постът му беше достатъчно красноречив

 

Най-успешният футболист в кратката история на този спорт в Република Северна Македония Горан Пандев явно не е останал никак доволен от снощния резултат в мача с Българиа в Лигата на Нациите (0:1). Той призова селекционерa на тима Благоя Милевски да си мълчи, след като прочете лишените от връзка с реалността изказвания, че отборът върви по прав път.

Реално тимът на бившата югорепублика не само, че завърши с две победи, а успя в четирите мача с България и Грузия да отбележи едва един гол. Пандев е сложил три емотикона, призоваващи за мълчание, тишина, поставени над изказването на националния треньор.

Селекционерът на националния отбор по футбол Младен Кръстаич остана много доволен от успеха, негов втори пореден откакто пое тима.

"Важна победа. Поздравявам футболистите за страхотното желание за успеха. Аз вярвам в тези момчета, с които работих 7-8 дни", каза сръбският специалист.

"Важно бе да победим, за да останем в тази група, за да сме в четвърта урна на жребия. Знам какво мога да очаквам от този отбор, но ни трябва още много работа, за да станем по-силни", добави той.

"Може би се възползвахме от червения картон на съперника, но дори и без него, щяхме да играем офанзивно и да търсим успеха", каза още Младен Кръстаич.