0

Д есният краен защитник на ЦСКА Иван Турицов ще се завърне в игра при гостуването на Лудогорец през следващия уикенд.

Националът ни за последно бе на терена при шампионатната победа с 4:0 над Ботев Пловдив, но беше заменен още в 20-ата минута заради болка в областта на аддукторите. 

Той лекуваше тази травма и в седмиците преди двубоя с "канарчетата", като след това тя се възобнови и наложи по-дълга почивка. 

Вече 10 дни Турицов тренира на пълни обороти и дори е много вероятно да започне направо като титуляр в Разград. При такова решение на Стамен Белчев Вион ще се завърне отляво на отбраната на мястото на Сейни Санянг, който е наказан заради 5 натрупани жълти картона.

Както е известно, това е последният месец на Турицов в ЦСКА, тъй като ще напусне клуба след края на сезона. Почти сигурно той ще поеме в посока Полша, като някои информации сочат, че се е разбрал да подсили като свободен агент 11-ия в местния елит Заглебие Любин, пише topsport.bg.

Десният защитник дебютира с червената фланелка през пролетта на 2019-а под ръководството на Любослав Пенев, а оттогава насам записа 169 участия във всички турнири, в които се отчете със 7 попадения, като всички са от дузпи.