0

Н а "Герена" имат още един кандидат за подписа на Здравко Димитров. Както е известно, той е играч на "сините", но те от своя страна едва ли ще го използват. Причината са издънките му в близкото минало, които доведоха до отстраняването му. През пролетта той за втори път бе преотстъпен в Сакарияспор. Комшиите обаче се забавиха с решението дали да го откупят или не.

От това в крайна сметка е решил да се възползва Бодрумспор. Тимът за пръв път в историята си ще играе в елита на Турция. И треньори, и шефове са убедени, че Здравко Димитров има качества да подсили състава им. Още повече, че добре знаят какво може да причини на съперниците си. Именно той се разписа във вратата на Бодрумспор в плейофа, който завърши 1:1 в редовното време. Сакарияспор обаче нямаше късмет в продълженията и загуби срещата с 1:3 и така се прости с мечтите за елита.

Медиите в Турция твърдят, че всичко между играч и клуб е уговорено. Остава само Здравко Димитров да навие Левски да го продаде. "Остават дребни детайли от сделката", категорични са комшиите.

На "Герена" се надяват, че ще намерят такива кандидати и за Асими Фадига. На този етап обаче няма клуб, който да е предложил и една стотинка за него, макар да вкара феноменален гол на Айнтрахт