0

Т реньорът на Арда Александър Тунчев остана доволен от успеха на тима си, но не и от поведението му на терена през второто полувреме.

"Две различни полувремена. Това се дължи на това, че през първото полувреме не успяхме да вкараме положенията си и да отбележим втори гол, който да ни успокои.  

Искам от 5 ситуации, които създаваме, да можем да вкараме поне две.

Вместо това през втората част започнаха от самото начало да браним резултата, което не трябваше да се случва. Бяхме по-припряни", призна Тунчев след срещата.

"Донякъде напипваме ритъма си, но ни се иска да бъдем по-уверени, да играем по-спокойно", пожела си бившият защитник на Лестър.

Колегата му от Локо София Стойчо Стоев също бе критичен към своите, като той, за разлика от Тунчев, посочи първото полувреме на „железничарите“.

"Първото ни полувреме беше катастрофално. Въобще не успявахме, а не се и опитвахме да се противопоставим на атаките на домакините. 

Второто полувреме беше по-различно. Линията на защитата се изтегли по-напред, както ми се искаше, приближи се до халфовете и станахме по-компактни. 

На моменти владеехме топката и си подавахме добре. Нашите проблеми са в последната третина, където не успяваме да създадем и да реализираме положенията пред вратата на съперника", каза специалистът.

"Нека видим какво е състоянието на Франса, на който след мача видях, че кракът му е отекъл. Надявам се лекарският екип да го възстанови бързо. 

С привличането на Ламбезе и Мечев ще имаме повече креативност в средата на терена, но проблемите ни остават в атака", каза още Стоев.